PLaats van bestemming en parkeren

ZIELSVEEL contact

Eerstvolgende datum:

17 sept - Den Bosch
24 sept - Breda

PLaats van bestemming en parkeren

ZIELSVEEL contact

Eerstvolgende datum:

17 sept - Den Bosch
24 sept - Breda

ZIELSVEEL zingen in hartje Breda

Lutherse Kerk
Veemarktstraat 11, Breda

De Lutherse Kerk is een schuilkerk die vanaf de straat niet zichtbaar is. De ingang bevindt zich tussen de winkelpanden.

Parkeren Breda

De Lutherse Kerk ligt in het voetgangersgebied van Breda. Je kunt er dus niet parkeren.
Er is ruime (betaalde) parkeergelegenheid voorhanden op het parkeerterrein Beyerd-Vlaszak en op het Chasséveld tegenover theater Chassé.

Buiten de Wilhelminasingel kun je na 18.00 gratis parkeren. Een goede plaats is de Brabantlaan tegenover Revalidatiecentrum Revant. Vanaf daar is het 10/15 min. lopen naar de Lutherse kerk. Het is een veilige drukke looproute.

ZIELSVEEL zingen in het Jeroen Bosch

Jeroen Bosch Medisch Centrum
Hennri Dunantstraat 1 Den Bosch

Er is bij het JBZ in ‘s-Hertogenbosch een bushalte aan de Vlijmenseweg en een bushalte op het voorplein bij de hoofdingang.

Parkeren Den Bosch

Er is ruime (betaalde) parkeergelegenheid voorhanden zowel op het parkeerterrein vóór het JBZ als in de naastgelegen parkeergarage.

Als je bereid bent een stukje te lopen (max. 10 min.) is parkeren aan de overkant van de snelweg een stuk goedkoper. Na 20.00 is parkeren aan de Weidonklaan e.o. gratis. Dus dan betaal je bijvoorbeeld maar een half uur (0,75).

Looproute Weidonklaan

Onder de onderstaande knop vind je een printbare PDF-file met twee looproutes vanaf de Weidonklaan. Je steekt de snelweg over middels een voetgangerstunneltje.
Aan het eind van de avond zorgen we ervoor dat je in een groepje gezamenlijk terug kunt lopen naat de auto’s. Klik op het plaatje voor een printbare PDF file.

Stuur ons een bericht

Laat een bericht achter en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

5 + 12 =