Mantrazingen in Den Bosch en Tilburg

ZIELSVEEL berichten

Laat een bericht achter in onze berichtenpagina

Eerstvolgende datum:

1 maart Tilburg
8 maart Den Bosch

Mantrazingen in Den Bosch en Tilburg

ZIELSVEEL berichten

Laat een bericht achter in onze berichtenpagina

Eerstvolgende datum:

1 maart Tilburg
8 maart Den Bosch

Je bent van harte welkom om hier een reactie te plaatsen over je ervaringen met de ZIELSVEEL zingen avonden in Breda en Den Bosch. Je kunt je echte naam achterlaten of alleen initialen. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 Reacties

 1. Zielsveel zingen op 23 december, voelt als kerstavond…
  In een bewogen jaar sprak ik de wens uit om weer te zingen en zo kwam ik uit bij deze avonden, uitbundig, verbinding, kracht, stilte en herstel, wat een verrijking!
  dank Wim & Marjo, van harte, Greetje

  Antwoord
  • Dag Greetje,
   Bedankt voor je mooie bericht. Het is vreugdevol om te horen dat onze ZielsveelZingen-avonden je zoveel brengen.
   Wim

   Antwoord
 2. Marjo Brenters is een heerlijke, warme, zielsverbonden vrouw – de geknipte persoon om zoiets als “Zielsveel zingen” te begeleiden! Als je meer dan vijf sterren kon geven, deed ik dat! 🙂 <3

  Antwoord
 3. Ik zou iedereen Zielsveel zingen gunnen omdat het zo helend is: het besef dat je helemaal ‘op jezelf’ kunt zijn en toch één met alles, met de mensen om je heen. En omgekeerd dat je in het uniek jezelf zijn diezelfde eenheid aantreft – en dat IN die eenheid dat unieke zelf een onvervangbare plek heeft.

  Antwoord
 4. Vanaf het allereerste begin kom ik heel graag zingen, ‘zijn’, zien, luisteren naar jullie. Soms in verbondenheid met de mensen, soms alleen met mijn gevoelens, zoals dat gaat. Maar altijd met een glimlach, zin en inspiratie. Dank jullie wel!

  Antwoord
 5. Wat een intense verbondenheid mochten we ervaren op jullie jubileummiddag in Breda.
  Het was voor ons de eerste keer dat we deelnamen, maar wat een zalige ervaring was me dat ?
  Het zingen ging van aarzelende ingetogenheid naar voluit en van harte zingen. Tot het een jubelend thuiskomen was.
  Dit zingend samen-zijn is een ervaring die wij iedereen toewensen.
  Dank aan alle aanwezigen die deze middag zo onvergetelijk maakten. ?

  Antwoord
  • Dank voor jullie fijne reactie! Wat een mooie ervaring hadden jullie; een ‘jubelend thuiskomen’!
   Hopelijk willen jullie de reis nog eens ondernemen, graag tot ziens!

   Marjo

   Antwoord
 6. Mijn lievelingsmantra is Om Nama Shivaya, omdat deze mijn lichaam laat trillen van binnen. Ik kan, mag én durf uit volle borst te zingen!

  Antwoord
 7. Blijdschap en liefdevolle ervaringen! Dat gun ik iedereen!

  Antwoord
 8. Als ik weer naar huis ga na een avond Zielsveel Zingen neem ik verbondenheid mee, het nazinderen van eenheid in verscheidenheid!

  Antwoord
 9. De sfeer van Zielsveel Zingen is voor mij het belangrijkste, omdat die je in een staat van verbondenheid brengt, bijna instant. Iets wat ik niet zo ervaar bij ‘gewoon’ zingen, niet op die manier.

  Antwoord
 10. Tijdens het jubileum van Zielsveel Zingen in Breda ervoer ik verbondenheid met mezelf, middenin de verbondenheid met mijn meezingende medemens, middenin de stad, middenin de wereld – en wat een intense vreugde dat meebrengt, stil en jubelend, en dan beseffen: ik ben thuis!

  Antwoord
 11. Zielsveel Zingen brengt verbinding, plezier en je komt tot je eigen kern. Ik kom beter bij mijn gevoel dan in de hectiek elke dag om me heen.

  Antwoord
 12. Ik zong op Goede Vrijdag voor het eerst mee. Voelde eerst weerstand bij een Nederlandstalige mantra, maar door het te voelen, de woorden écht binnen te laten komen werd ik geraakt en mocht mijn opgeslagen en opgesloten energie stromen. Heel veel dank! Namaste!

  Antwoord
 13. Het mantrazingen in het Jeroen Bosch ziekenhuis is steeds weer een voedende avond voor mij. Ik zie er naar uit. Door de ingetogen sfeer en de vreugde van het samen zingen wordt verbinding voelbaar met elkaar en met de wereld. Heel mooi.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *